Хаклаб на „Станица Студентска“: генерална проба (сабота, 13 дек.)

Во среда на „Станица Студентска“ ќе имаме термин од 3 часа кој ќе треба да го пополниме со содржина. Општата тема ќе биде анонимност, а терминот поделен во три дела: читај // пишувај // зборувај анонимно.

Еве го гистот со планот: https://gist.github.com/whoeverest/0e73209dcd6245176ca9

Останува да:
- Најдеме кој ќе „зборува слободно“ (за анонимен чет, ирц, мејл и тн.)
- Ги истражиме темите, секоја одделно, да видиме што собира во презентација во 15 мин. и во работилница од 45 мин.
- Да се договориме за досадните работи ко продолжни кабли
- what else.

Од 16ч. па на даље.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.