Програмирање ден четврток денеска 11.12.2014 од 19 часот

Денеска четврток 11.12.2014 од 19 часот во Хаклаб ќе почнеме да правиме апликација за автоматизирано правење вербатим слики (screenshot) од сајтови за архивски цели.

Дојди.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.