Сподели Кино: We are legion: The story of the hacktivists

Вторник, 7 часот - КИКА.

Сподели-Кино - гледаме "We are legion: The story of the hacktivists" - каде што поголема група на луѓе го „трошат“ времето на најголемата 'трол' страна на интернетов 4chan, преполна со „мемиња“, аниме и манга, луѓе расположени за тролање и забава, во која што сите постираат под исто име - „Анонимен“

Денес, „Анонимните“ бројат милиони во целиот свет, тинејџери, мажи, жени. Лицата покриени со маската на Guy Fawkes, без лидер и со голема енергија и цел! Со многу непријатели, многу ддос напади и дифејсови врз страните на познати компании кој им застанале на мета! Дојдете да ја видиме нивната идеја, becuz ideas are bulletproof!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.