GNU/Linux прва помош и се останато 29 септември 2014

Доколку ве мачат проблеми со вашиот Линукс, или едноставно сакате да го посетите хаклабот КИКА 19:00 часот е терминот во кој треба да дојдете на старото место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.