Drupal собир 17.9.14 среда 19ч во КИКА

Buongiorno principessе!


Ептен интересно си поминавме оваа недела на Drupal собирот и планираме да повторим наредната, на 17.9.2014 на истото место во истото време.

Би сакале да дискутираме multilingual-а на Drupal и евентуално Drush.

Ке се радуваме да ви видим там!* Xcuz my French во текстрот горе, ама не сум от Македонија.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.