Drupal собир 10.9.14 среда 19ч во КИКА

Долго време сме фанови на Drupal и ете конечно шанса да видиме дали има и некој друг. Прва неформална, опуштена средба за друпалџии во среда во КИКА.Дојдете.

FB event: https://www.facebook.com/events/289523541249847/

1 comment:

  1. You've got a kick-ass space! Thanks for inviting.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.