while (thursday) programming(); // 18-ти сеп. // 19ч.

Денес нема некој конкретен план. Минатиот пат правевме diff за бургери. Денес - којзнае. Има уште малце Club Mate, кафе, можда некое пивце.

Се гледаме од 19ч.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.