Such knowledge, many share, wow // 18h // сабота // 19-ти јули

За саат време од сега ќе го отвориме хаклабот - време е да почне дружбата. Програмата е празна. Фрижидерот полн со Club Mate. Продавничката полна со пива. Компјутерот полн со бајти. Хакерите полни со радозналост.

Од 18ч. па натаму. Се гледаме (se gledame)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.