ГНУ/Линукс Прва Помош, понеделник 21.07.14 19:00ч

Денес стандардно на програмата на Хаклабот КИКА има ГНУ/Линукс Прва Помош. Се гледаме од 19:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.