Програмирање и расправии: React.js vs Angular.js vs Polymer.js

React.js vs Angular.js vs Polyemer.js triple death match. Почеток  19:00 часот. Be there.

Четврток 03.07.2014, хаклаб КИКА - најбољиот хаклаб во Скопје.

ps.
се работи за библиотеки за пишување интерфејси и организирање на кодот во HTML/CSS/Js светот - мачно е било како, али со овие алатки можда да се преживее.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.