Сподели знаење, Сабота 26 јули во 14:00 часот

Оваа сабота небото е чисто, ги нема вчерашните олујни облаци и може да споделиме нешто интересно.
Хаклабот ќе биде отворен наскоро, па доколку чувствуваш потреба да се засолниш од сончевите зраци кои се усфитиле од триењето со земјината атмосфера додека паѓаат, можеш да наминеш. А можеш и да дојдеш да ми објасниш зашто сончевите зраци се топли.
Затоа што јас сметам дека во вселената е ладно и дека сонцето е ладно. А зраците се загреваат од триење.
Ти имаш попаметна идеа, м?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.