Програмски програми во јазикот на програмите / четврток, 24-ти јуни

Само еден час преостанува до отворањето на уште една возбудлива вечер во Хаклабот. Девојки и дечки, од сите возрасти - Хаклабот со отворен преграт ве чека.

Совети за Хаклабот да ве сака повеќе:

  • Хаклабот хранете го со благи работи
  • Во стомакот на Хаклабот (фрижидерот) секогаш да има ладно пиво
  • Устите на Хаклабот (вратите) оставајте ги отворени да се проветри
  • Купете "Club Mate" за 100 денари и 20 денари автоматски ќе бидат за Хаклабот

Вечер од 19ч. програмски јазици - во Хаклабот. Ве очекуваме.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.