Прва помош Понеделник - 07 Јули 2014 од 19 до 21 часот

Прва помош во Хаклаб од 19 до 21 часот денеска понеделник 7 јули.

Ако имаш проблем со некој уред на кој работи слободен софтвер дојди заедно да го проработиме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.