ППП 30.јуни.2014, 19 часот

ППП == Прва Помош Понеделник, како и секој понеделник во хаклаб КИКА од 19 часот. Некои го викаат и ГЛУПП пошто најискусните хаклабџии не знаат да инсталираат ArchLinux на UEFI систем (а и дека ГЛУПП == Гну/Линукс Убунту Прва Помош).


Освен ГЛУППерди има и кафе, а понекогаш и сладолед.

пс.
очекувајте и најава за СподелиКино во вторник.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.