Програмски Јазици -19 јуни од 19 часот.

Денес ќе имаме прилично интересен четврток бидејќи многу луѓе се пријавија дека ќе дојдат, ќе чепкаме purescript, ќе поправаме и инсталираме ubuntu и уште многу други работи, дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.