ГНУ/Линукс прва помош 09 јуни

Доколку имате проблеми со вашиот Линукс оперативен систем или сеуште немате Линукс а страв ви е да инсталирате сами дома слободно дојдете во хаклабот КИКА во 19:00 часот. Исто така дојдете чисто онака :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.