Линукс Прва Помош // 02 Јуни

Малиот Дарко (на сликата долу) откако проба
сам да искомпајлира Gentoo
- Докторе, докторе, ми се расипа Линуксот!
- Што му стори синко?
- Не знам докторе, стиснав некое копче и после ми даваше некој error и не ми се отвараат веќе фајловите со голите женски. Помагај докторе!

Ако можеби се наоѓаш во слична ситуација, имаш Линукс кој се расипал и не знаеш како да го поправиш - дојди вечер во КИКА.

Или ако можеби ти е смачено од Windows и вирусите што ти го успоруваат компјутерот, па сакаш да пробаш Ubuntu, ама страв ти е да го форматираш дискот - дојди вечер во КИКА.

Дојди вечер во КИКА. Во 19ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.