Сподели знаење, сабота 31 мај од 14:00ч

Стандардно, денес имаме Сподели Знаење. Немаме нешто посебно, но ако ти имаш нешто да споделиш со нас, или само сакаш да се дружиш, повели дојди. Се гледаме од 14:00 часот!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.