Линукс Прва Помош 26.05.2014 19:00ч

Стандардно - понеделнички имаме ГНУ/Линукс Прва Помош. Ако имаш потреба од помош за твојот компјутер/телефон/уред на кој има Линукс, повели. Се гледаме од 19:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.