Mozilla meet-up #3 среда 16.04.2014 // 20 часот КИКА

Уште една средба на заедницата на Mozilla.

Се договараме за настаните што нѐ очекуваат во мај. Дојдете ќе се дружиме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.