ГНУ/Линукс Прва Помош - Понеделник 14 април 2014

Денес од 19:00 во хаклаб ќе имаме традиционално ГНУ/Линукс прва помош а и нешто друго ќе се дешава, дојдете во 19 часот а можеби ќе биде отворен и порано.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.