Програмски Четврток во Хаклаб 17 април 2014 во 19:00

Овој четврток како и секој ќе имаме програмска вечер во хаклаб, ќе се работи на подобрување на копчето во хаклаб, но најверојатно и други работи. Дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.