Целодневно сподели знаење сабота 18 април 2014 од 14 часот

И оваа сабота ќе имаме сподели знаење, целодневниот настан на кои се случуваат многу работи, уште немаме план но дојдете.

1 comment:

  1. да не мислите сабота, 19.4.2014 ?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.