Споели Знаење / Сабота, 12-ти Април

Уште еден пет-за-дванаесет пост, ама тоа е.

Во 16:00 ќе почне саботното сподели знаење. Нема агенда, најголем дел од програмерите и програмерките во светот се на Rails Girls и NASA App Challenge, така што веројатно нема да има гужва. Ама како и да е, ако има некој за саботно хакирање нека дојде, па ќе смислиме што да правиме (во животот.)

Така. Се гледаме за саат време.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.