FirefoxOS на македонски во Хаклаб на Сподели знаење, сабота, 21.03.2014

Во сабота (21.03.2014) од 17 часот во Хаклаб ќе го локализираме FirefoxOS. Ќе ја поставиме развојната околина и ќе преведуваме.

Хаклабот ќе биде отворен порано, следи на Твитер или на Статус.

Не заборавај да дојдеш.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.