GNU/Linux прва помош - 24.03.2014


Понеделнички во 19 часот, GNU/Linux прва помош во хаклаб, со почеток во 19 часот.

Доколку имате некој проблем, дојдете заедно да го решиме, или па наминете на кафе.
 
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.