Четврток Програмирање во Хаклаб од 19 часот (20.03.2014)

Четврток традиционално за програмски јазици во Хаклаб.

Денеска без нешто специјално од 19 часот Хаклабот ќе биде отворен. Дојди.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.