Прва помош во Хаклаб (17.03.2014 од 19 часот)

Денеска од 19 часот - Прва помош во Хаклаб. Ако имаш некој проблем со уред на кој работи некој слободен софтвер дојди заедно да пробаме да го решиме.

Можеби, ќе правиме и AI за 2048 играта т.е во најлош случај ќе играме заедно.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.