Сподели знаење: Сабота 15.03.2014

Како и обично, хаклабот е отворен од 14 до 19 часот (најмалку). Се пие кафе, чај, се јадат наполитанки (кој си донесе).

Генерално се работи на идејата за world domination - така да роботи, али се пази да не станат терминатор. Други идеји добродојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.