Саботно Сподели знаење 08.02.14 14:00ч

Денес, стандардно Сподели Знаење во сабота. Ако сакаш да споделиш било што во врска со технологија, дојди. Ако не, пак дојди, што ќе правиш дома :) Се гледаме во 14:00.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.