Четврток, нема програма

Овој четврток хаклабот е зафатен за работен состанок на Слободен софтвер Македонија и со оглед дека греењето е ограничено, нема да има простор за програмски вечери.

Со програмски вечери ќе продолжиме следниот четврток, можеби со Elixir.

Состаницте на 2с.мк се отворени и за публиката која е заинтересирана и сака да помогне. Состанокот почнува од 19 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.