GNU/Linux прва помош овој понеделник (13.01.2014)

По кратката пауза за време на празниците, хаклабот повторно се активира во новата 2014та.

Овој понеделник стандардната прва помош за корисници на GNU/Linux оперативниот систем и неговите графички околини, но и за командно линискиот интерфејс. Поминете ќе покажеме и некој трик со find и xargs.

Почеток 19:00

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.