Безбедност на web апликации / 19ч. / 14 ноември

Овој четврток ќе биде посебен. На програмата имаме говорник кој ќе зборува за безбедност на веб апликации (најмал дел од времето) и за анегдоти од неговиот живот кога се хакирало преку телефон. Слободно дојдете, картата ќе чини 400 евра (+ даваме попуст на хомеопати.)

Не, туку Дамјан предложи вечер да дискутираме на темава, мене ми се гледа интересна, а Spion рече дека ќе намине. Дојдете пошто ако не знаете веб сиќурити не ќе ве сака господот на интернетот и ќе ви прати вируси на веб страните.

Значи вечер во 19ч. зборно место Хаклаб. Поззче.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.