25.11.2013 Прва помош за Linux

Редовно како и секој поделник во хаклабот прва помош за Linux.

Од овој понеделник и новитет. По статистичката анализа на посетителите на хаклабот и нивните преференци, воведовме и какао како опција на постоечките кафе и чај.

Почеток 19:00

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.