23 ноември 2013 сподели знаење во скопскиот хаклаб

Редовниот термин во хаклаб, секоја сабота од 14, резервиран за сподели знаење - воедно и најтрадиционалниот настан. Ако сте во АКСЦ и ви треба интернет можете да ни дојдете на гости.

А не би било лошо и да зачистиме малку низ хаклаб.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.