18.11.2013 - Прва помош и статистика

Понеделник вообичаено во хаклаб КИКА се нуди прва помош за Linux и сличните деривати, и општо слободен софтвер.

Додека тоа се случува во кујна, паралелно во главната соба, ќе се продолжи со мини-курсот за статистика користејќи јазикот R.

Почеток во 19:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.