Сподели знаење, сабота 02 ноември 2013

Целодневно саботно Сподели Знаење од 14.00 па натаму. Немаме некоја посебна агенда за денес но дојди, секогаш нешто се случува во КИКА

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.