Програмски јазици. Четврток 31 октомври 2013

Програмерско сподели знаење од 19:00 часот во хаклаб без некоја посебна агенда.
Супер шанса да дојдете и да покажете нешто што вас ве интересира.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.