Програмски јазици. Четврток 24 октомври 2013

Стандардно денес ќе имаме програмски јазици од 19:00 часот во Хаклаб.
Нема некоја посебна агенда но најверојатно ќе решаваме задачи од online курсеви по вовед во програмирање (python) и статистика.
Дојдете доколку ве интересира нешто од ова, а слободно дојдете и онака бидејќи има место за сите :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.