Сподели Знаење / 26-ти / 15:00

Денеска малку подоцна ќе отвориме. Нема ништо на агендата, само стандардните дружби и јадење благо. И зборење за програмирање. Или за невроните и Hofstadter.

Значи во 15ч. се гледаме во Хаклаб на саботно „Знање - Немање.“ [1]

[1] http://www.youtube.com/watch?v=6pCp_kZCG5Q

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.