GNU/Linux и друг слободен софтвер прва помош - понеделнички од седум

Како и секој понеделник веќе 4 години, од 19:00 скопскиот хаклаб помага со почетнички проблемчиња со слободен софтвер, но може да дојдете и за кафето или наполитанките. На добар ден знаеме да решиме и посериозни проблеми - со технологии - не со луѓе. Debian, Ubuntu, ArchLinux, Fedora, Android, партиции и фајлсистеми тоа се темите кои ќе ги здробиме.

Понеделник, 23 септември 2013, 19:00

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.