Саботно сподели знаење 21/09/13 во 14ч

И оваа сабота сподели знаење ќе има. Почуваме од 14 часот без некоја особена агенда. Дојдете и поставете прашање или покажете што знаете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.