Прва помош за почеток на школска година 01.09.2013

Почнува школската година за дечињата што не смеат да пијат алкохол а завршува и летната олабавена сезона во хаклаб.
Доколку имате некој проблем со некое дистро или андроид телефон или пак едноставно сакате да дојдете во хаклаб слободно навратете во добро познатиот термин 19:000 во старото познато место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.