Саботна проекицја на филот „Хаклабот е отворен“ / 31 авг.

Не знаев дали ќе можам да отворам денес, па немаше најава. Ама еве, отворив, па кој е за споделување на знаење нека дојде. Ќе се дружиме и ќе хакираме (а и Magic: The Gathering може да поиграме.)

Open - now!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.