Програмерски четврток 05 септември 2013

Денес во хаклаб ќе се собираме и ќе правиме нешто поврзано со програмирање. Доколку имате идеја или едноставно сакате да дојдете и видите што се случува во Хаклаб слободно навратете, 19:00 часот на старото место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.