Четвртокот и Програмирањето / 29 авг. 2013

За еден час од сега во Хаклаб ќе ја раскажуваме приказната за Четвртокот и Програмирањето. Тоа е приказна за кодови и јазици и загради и точки и запирки.

Океј, нема везе. Поентата е дека накај 19:00 ќе го отвориме хаклабот и ќе има човек внатре (барем еден.) Не знам дали ќе има нешто поврзано со програмски јазици, ама сигурно ќе инсталираме Убунту на USB и ќе го направиме "persistent." Идејата е да биде користено на компјутер на кој му откажува дискот.

Можев и порано да најавам ама заборавив. Тоа е. Значи вечер во 7 во КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.