Убунту прва помош во понеделник, 8 јули

Стандардно ќе даваме прва помош од 19 до 21 часот, дојдете слободно и да немате никакви проблеми бидејќи ќе се поставува осветлување во финиот ни двор.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.