Сподели знаење 06.07.2013 - Состанок за иднината на КИКА

Во 17 часот денеска, состанок за да одлучиме за иднината на КИКА.
Кика како што пишувавме, КИКА во моментов има уште малку пари на сметка и има потреба од нов план како да се оддржи (повик за донации).
Секој што има идеја или е заинтересиран за иднината на хаклабот е добредојден.

2 comments:

  1. Сотанокот за идината.

    ReplyDelete
  2. Слабо спонзори ... јес да бевте на Сорос ама ОК сте

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.