Програмски јазици 18.07.2013

Без посебна агенда, вечерва од 19:00 имаме програмски јазици во КИКА. Ако има заинтересирани ќе разгледаме различни секојдневни алатки. Во секој случај хаклабот е отворен за сите.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.