GNU/Linux прва помош денеска (10.06.2013) од 19 часот во Хаклаб

Ако имаш проблем со твојот компјутер на кој работи било каков слободен софтвер дојди во Хаклаб заедно да пробаме да го решиме од 19 часот. 

И ако немаш проблем, сепак дојди, Хаклабот е место каде што немора ништо да се сработува а каде се прават неврзани муабети за технологија, софтвер, хардвер, електроника, програмски јазици, компјутерска безбедност, приватност на интернет...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.